De handigste gadgets voor de sportieveling

De handigste gadgets voor de sportieveling

Tijdens de corona pandemie wordt een groot gedeelte van ons dagelijks leven stil gelegd, dit zorgt voor een minder gevulde dag en het missen van activiteiten zoals sport. Daar zijn echter simpele oplossingen voor zoals weerstandsbanden kopen en op internet opzoek gaan naar thuis workouts. Maar ook een rondje hardlopen is een stuk populairder geworden, en juist voor iets zoals hardlopen of wandelen zijn gadgets heel leuk. Hieronder gaan we er een paar voor u benoemen

De smartwatches

Misschien wel de populairste gadget, een smartwatch. Je kan het zien als een simpele telefoon en een horloge in één. Deze horloges worden met het jaar geupgrade naar steeds betere varianten met steeds meer functies. Want functies zoals een tijd, berichtjes lezen of uw wandelafstand bijhouden is niet genoeg meer. Maar wat hebben we nou specifiek aan smartwatches voor een sportieve dagbesteding. Een rondje hardlopen kan uitlopen tot een wat langer rondje dan verwacht of u wilt juist een bepaalde kilometerstand halen dan is de functie van een smartwatch geweldig. Het bijhouden van uw snelheid, afstand en hoogteverschil in 1, en als u een wat modernere versie aanschaft zal zelfs uw hartslag te meten zijn tijdens het hardlopen. Benieuwd naar wat de beste zijn bekijk dan eens een top 5 smartwatches!

Activity Trackers

Een simpele versie van een smartwatch, een activity tracker meet van alles en nog wat op gebied van activiteit. Ben je van plan een soort triathlon te doen, doe dan zeker een tracker om, deze houd bij hoelang je bezig bent, hoeveel kilometer er is afgelegd en hoeveel hoogteverschil er geweest is, gemeten in traptreden. Benieuwd naar wat al die inspanning heeft opgeleverd dan geven de meeste activity trackers ook nog een geschat gemiddelde calorieën wat verbrand is. Dit is dus een handige, betaalbare manier van sport gegevens bijhouden. Benieuwd naar welke het beste uit de test komt, bekijk dan eens een top 3 activity trackers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *