Over ons

Wij zijn de website om jouw sportschoenen te vinden. Als jij goed wilt hardlopen heb je daar ook goede sneakers voor nodig. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer bij dit soort zoektochten. Om deze reden zijn we NikeRosheRunNL gestart. Doordat wij alles voor jou uitzoeken heb jij binnen no-time die super toffe nikes in huis.

Wij zijn al bezig sinds 2007. Doordat er veel ervaring is hebben wij erg veel vertrouwen opgebouwd bij onze klanten. In 2007 wilden wij voor onszelf de beste hardloopschoenen opzoeken. Helaas kwamen wij er al snel achter dat dit niet zo makkelijk gedaan is. Toen kwam meteen het idee om NikeRosheRunNL op te richten naar boven.

Bij het oprichten van ons bedrijf begonnen wij met goed onderzoek te doen naar hardloopschoenen. Met de loop van tijd kwamen wij terecht bij topsporters en hun coaches. Zij hebben ons erg veel kunnen helpen in het proces. Door onze opgebouwde kennis zijn wij ook begonnen advies te geven aan Nike. Wij helpen met de ontwikkeling van hardloopschoenen. Door deze samenwerking kunnen we nog beter gericht naar de klant werken. De beste schoenen en bijna geen keuzestress meer. 

In verband met het feit dat elke klant andere wensen heeft. Hebben wij onze samenwerking met Nike lekker uitgebreid gehouden. Waar de een goedkope budget schoenen wil. Wilt de ander het beste van het beste ook al zijn ze prijzig. Zo kwamen wij met het idee om alle verschillende groepen te sorteren. Voor elke groep maken wij de beste hardloopschoenen. Ook al heb je een budget ben je nog wel op zoek naar de beste kwaliteit binnen dat specifieke budget. 

Weet jij nog niet welke groep jij tussen valt? Weet jij je budget nog niet? Of heb je hulp nodig bij ander advies betreffende hardloopschoenen. Dan kunnen wij je ook verder helpen. Wij bieden producten aan maar kunnen ook alles precies voor jou uitzoeken.

  • Altijd de beste
  • Persoonlijke hulp
  • Spotgoedkoop

“The miracle isn’t that I finished. The miracle is that I had the courage to start.”, “Run when you can, walk if you have to, crawl if you must; just never give up.”